Garancia Plus - Prmium garancia szolgltats


Garancia Plus - Prmium szolgltatsGarancia Plus - Prmium garancia szolgltats

A Garancia Plus szolgltats megrendelsvel olyan prmium szolgltats ignybevtelre van lehetsg, amelynek keretein bell a garancilis idtartam alatt bejelentett meghibsods esetn, nnek nem kell semmi mst tennie, mint a szmln szerepl sorszm s Garancia Plus azonost szm megadsval a hibt cgnk fel jeleznie, ezt kveten elre egyeztett idpontban cgnk futra elszlltja ntl a meghibsott eszkzt, majd a garancilis gyintzst kveten ismt kiszlltja nnek, ezzel jelents kltsgeket megtakartva. A Garancia Plus brmely termkhez megrendelhet s a vsrlst kveten egy alkalommal ignybe vehet szolgltats.


A Garancia Plus szolgltats ignybevtelnek rszletes ismertetse, szablyai:

1. n megrendelshez minden esetben ignyelheti a Garancia Plus szolgltats a rendels elkldsne eltt

2. Meghibsods esetn krjk azt jelezze felnk az info@mobilasz.hu email cmen, ekkor krjk megadni a vsrlskor kibocsott szmla pl. P1200001 s az azon szerepl Garancia Plus szolgltats sorszmt pl. GP00001, valamint a hiba rszletes ismertetst.

3. Munkatrsunk a megadott adatok alapjn telefonon egyezteti nnel a garancilis gyintzs megkezdshez szksges teendket, adott esetben a jelzett hiba kapcsn felmerl szrevteleket s az n szmra alkalmas garancilis csomag felvteli idpontot.

4. A garancilis csomag vissza szlltshoz krjk minden esetben a termk megvsra alkalmas csomagolssal lssa el a visszru kldemnyt, a nem megfelelen csomagolt kldemnyek tvtelre a visszaszlltst vgz garancia futrnak nincs mdja.

5. A Garancia Plus szolgltats egyszeri djmentes garancilis gyintzsre val elszlltst, majd az azt kvet djmentes jra szlltst jelent, a szolgltats tbbszrs ignybe vtelre nincs md, termszetesen az egyszeri gyintzs a vsrlskor rendelt termkekre ttelesen rtend, teht, ha 3 termket vsrol, az esetben egyenknti egyszeres gyintzt jelent.

6. A Garancia Plus szolgltats kizrlag garancilis termszet problmk kezelsre vehet ignybe, a vsrlstl val ellls folyamata kvl esik a Garancia Plus szolgltatson, tekintve, hogy az ellls sorn a szolgltats dja is vissza fizetend az gyfl rszre s az ellls folyamatban a hatlyos trvnyek rtelmben az r vissza szolgltatsnak kltsgei a vsrlt terhelik.Brmilyen garancilis krds esetn forduljon bizalommal gyflszolglatunkhoz:

Telefon:
06-20-272-5206

Email:
info@mobilasz.hu

Elrhet:
H-P: 9:00-17:00