Üzletünk 2020.03.15-tól a koronavírus helyzetre való tekintettel bizonytalan ideig zárva tart. Termékeink házhoz szállítással továbbra is megvásárolhatóak.
Biztonságos vásárlás járvány idején? Emondjuk tippjeinket. - Hrek, informcik a Mobil sz Shop vilgbl - Apple mobiltartozékok - www.applecuccok.hu
XIAOMI REDMI 3 tartozkokXIAOMI REDMI NOTE 3 tartozkok
Biztonságos vásárlás járvány idején? Emondjuk tippjeinket. Biztonságos vásárlás járvány idején? Emondjuk tippjeinket.

Biztonságos vásárlás járvány idején? Emondjuk tippjeinket.


A hazánkban is megjelent koronavírus járvány megfékezése érdekébe tett kormányzati előírásokon túl, mi magunk is számos további eszközzel küzdhetünk a vírus terjedésének fékezése érdekében. A leg alapvetőbb higiéniás szabályok szigorú betartásán túl, mint a gyakori és alapos kézmosás, védőmaszkok és fertőtlenítő eszközök esetleges használatán túl számos nagyon egyszerű dolgot tehetünk a fertőzések számának vissza szorításáért. Ilyen például a közösségi helyek elkerülése, kerüljük a tömeggel való vegyülést, ne menjünk csak rendkívül indokolt esetben háziorvosunkhoz, amennyiben rendszeresen szorulunk gyógyszerkészítmények felíratására, a régi berögződésekkel szemben, ne féljünk élni a jelentős előre lépést nyújtó e recept felíratási lehetőségével, amely szerencsére nemrégiben rugalmas gyógyszerkiváltási lehetőséget kapott, így ma már nem csak az válthatja ki akinek a nevére szól, csupán hivatkozni kell a beteg TAJ számára és megmutatni saját személy igazolványunkat a kiváltáskor. De miért is fontos ez? Mivel jellemzően az idős, krónikus betegségekben szenvedő emberek hatványozottan kitettek a koronavírus fertőzés veszélyeinek, így életmentő segítség lehet számukra a mindennapi ügyintézésben való helyettesítés a fiatalabb, erős immunrendszerrel bíró hozzátartozók részéről. Segítsük hét idős hozzátartozóinkat a mindennapokban, hogy a lehető legkevesebbet kelljen kimozdulniuk otthonaikból, de ügyeljünk rá, hogy ez a segítség ne csapjon át a nagyszülők körüli folyamatos jelenlétbe sem, mivel sajnos a koronavírus fertőzött emberek a jelenlegi ismereteink szerint, nincsenek a fertőzés tudatában, így akaratlanul maguk is átadhatják a fertőzést az idősebb családtagoknak. 

A magyar posta által is rendelkezésünkre áll egy rendkívül hasznos és innovatív megoldás annak érdekében, hogy a csekken érkező közüzemi számláinkat is rendezni tudjuk anélkül, hogy a postahivatalban történő sorban állás során kitennénk magunkat az esetleges vírusfertőzésnek, ez az eszköz a iCsekk nevű alkalmazás:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.dijnet.digicsekk

Nyilvánvalóan ezzel az eszközzel is csak az tud élni, aki rendelkezik megfelelő okostelefonnal és bankkártyával és tudja azt megfelelően használni is, ezen a területen bár nagyon jól állunk mi magyarok világviszonylatban, de ez jelenleg még nem jellemző a fertőzésnek leginkább kitett, idős korosztályban, ezért ebben is segíthetünk nagyszüleinknek a számlák biztonságos befizetésében, de tulajdonképpen ezt a módszert mindenkinek ajánljuk a jelenlegi járványhelyzetben.

Mi a Mobil Ász Shop-ban, több hete tartó prevenciós eljárásokat (fertőtlenítés, gyakori takarítás, védőeszközök használata) követően 2020.03.15-én döntöttünk szaküzletünk bezárása mellett, ezzel elzárva annak lehetőségét, hogy a járvány lábat vessen üzletünkben, munkatársaink és vásárlóink körében. Rendkívül nehéz döntés ez, mivel munkatársaink szívvel, lélekkel álltak és állnak vásárlóinkkal szemben, tudjuk jól, hogy több olyan termék van, amely megvásárlás előtt való megtekintése sokak számára nagyon fontos szempont, mindeddig és mindezen túl is segítőkészen álltunk a megfelelő termék kiválasztásában, de megértéseteket kérjük, számos alternatív online, chat, email, support segítségével a továbbiakban is állunk rendelkezésetekre a kiszállítással megvásárolt termékekkel kapcsolatban.

Mit javasolunk a kiszállítással történő vásárlás esetében?

Kérdésed van a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük vásárlás előtt fordulj hozzánk, szívesen válaszolunk. Érdemes a rendelésed átvétel előtt PayPal bankkártyás fizetőrendszerünk vagy banki előre utalás segítségével online kifizetned, ezzel is lerövidítve a futár és a közted történő kapcsolat minimalizálását, elhagyva ezzel a készpénzes fizetés okozta járványügyi kockázatokat. Felhívjuk figyelmedet, hogy a megvásárolt termékekkel kapcsolatban továbbra is van csere lehetőség csomagcsere szolgáltatásunk segítségével, amely további segítség lehet, hogy ne kelljen ilyen ügyekben sem ellátogatnod a helyi postahivatalok egyikére sem, így igény szerint ezt a szolgáltatást, ahogy eddig is bruttó 2500 Ft költségen igénybe veheted.

Bármilyen kérdés, észrevétel esetén fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz:

https://www.mobilasz.hu/shop/contact


Kapcsold videk:

| | Tippek